AGENDA

Totaal entertainment
Paul Vasen
Postbus 10492
6000 GL Weert
0031 (0)654391442†

Thipi's bookstore

Terug naar overzicht bands

Wat begonnen is als een geintje, wordt een steeds grotere grap. Zoín 2 jaar geleden werden THI (Thijs) en PI (Pim gevraagd om een avondje muzikaal op te luisteren in een gezellige dorpskroeg. Dit vonden zij geen probleem omdat ( TOEN ) hun gage bestond uit (voldoende) consumpties. Zo gezegd zo gedaan, er werd gezocht naar MEELAL repertoire en begeleidbaar door toetsen. Al snel kwamen zij erachter dat repeteren veel vrije tijd kostte en zijn daar direkt mee gestopt en is er tijdens het eerste optreden een programma ontstaan waarbij improviseren de boventoon voert, want uiteindelijk bepalen de gasten zelf hoe ze aangepakt worden.

Eind 2002 werd THIPIíS BOOKSTORE versterkt met het ritmische geweld van Jaapie. Dit heeft als gevolg dat het muzikaal wat voller wordt, niet alleen op het podium maar ook door de impact die de drumstokken ondergaan zodra Jaap deze in beweging zet. THIPIíS BOOKSTORE heeft ( bijna ) alles zelf ď de instrumenten, kabels, deodorant, vervoer en zelfs een eigen veewagen om hun kostbare spullen en alle souveniers van een optreden mee naar huis te nemen Ē, het enige wat zij nodig hebben is jullie enthousiasme en de eindversterking van een DJ of de gelegenheid waar ze optreden.

Voor jubilarissen die in het zonnetje ( lees: regen ) gezet moeten worden is aan het begin van de avond een papiertje met enkele trefwoorden voldoende om Pim te inspireren zodat degene waarover het gaat ook in de aandacht komt.