AGENDA

Totaal entertainment
Paul Vasen
Postbus 10492
6000 GL Weert
0031 (0)654391442 

Noah

Terug naar overzicht bands

Er zijn veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkele die net dat beetje meer hebben waardoor ze ieder optreden onvergetelijk maken.

Noah is zo’n band! Maar hoe kan het ook anders, alle ingrediënten zijn aanwezig! Een superstrakke ritmesectie aangevuld met dito muzikanten, een topentertainer als frontman en een waanzinnige zangeres in de persoon van Chantal van Brummelen. Chantal die als voormalig bandlid van Bad Candy door Nederland en ver daarbuiten tourde, een eigen realitiesoap op TV had en maar liefst drie top 40 hits scoorde met als hoogste notering haar eigen versie van Cindy Lauper’s “Girls just wanna have fun”! Uiteraard zullen deze hits bij een optreden van Noah niet ontbreken en staat Noah altijd garant voor een flink portie muzikaliteit, improvisatie en entertainment!

En zo is Noah. Jong, fris, verrassend en altijd 100% live! Ondersteunt door een professioneel management, een eigen crew en een onbeperkt arsenaal aan licht en geluid kan Noah absoluut elke klus klaren. Of het nu een feesttent, discotheek, personeelsfeest of bruiloft is, Noah is er klaar voor jij ook?

Noah is:

Chantal – leadzang en gitaar

Robert – leadzang, gitaar en tamboerijn!

Vincent – Drums en percussie

Kobus – Bas en zang

Michiel – Gitaar en zang

Berry – Toetsen en zang