AGENDA

Totaal entertainment
Paul Vasen
Postbus 10492
6000 GL Weert
0031 (0)654391442 

DJ Geert Verschuren

Terug naar overzicht DJ's

Geert is nog net niet geboren met een cd speler in zijn handen. In zijn hele jonge jaren bouwde hij met lego al drive-in shows op schaalmodel. Toen hij een bolderkar kreeg, wat simpele speakers en twee huis, tuin en keuken cd spelers, reed hij al door de tuin om menig buurman een depressie te bezorgen. Mede dankzij zijn vader John is hij geworden wat hij nu is. Zijn vader is jaren actief geweest met het uitmixen van bands etc. Hier is Geert ook jaren actief bij geweest en heeft via deze weg behoorlijk wat ervaring met professionele apparatuur. Daarnaast is hij ook regelmatig bezig geweest met het opbouwen van drive-in shows door heel Nederland. Hierdoor is hij in contact gekomen met veel mede deejays, en heeft via deze weg ook al een hele berg ervaring op gedaan!

Geert is zich gaan specialiseren in een breed repertoire muziek, wat hem tot allround party DJ maakt! Van cafe tot discotheek, van bruiloft tot volle feesttent. Hij is van alle markten thuis, en draait alle genres vlekkeloos aan elkaar. Wat altijd leidt tot een geslaagde avond...!

In 2009 begon de eerste buitenlandse klus. Geert ging naar Oostenrijk om daar 2 weken lang, iedere avond een knallende apres ski-party te maken! Na 2 succesvolle weken werd hij weer gevraagd om te komen draaien. Sinds die tijd zit Geert ook in 2010 en 2011 weer een dikke maand tussen de bergen van Tirol.