AGENDA

Totaal entertainment
Paul Vasen
Postbus 10492
6000 GL Weert
0031 (0)654391442 

Alex

terug naar overzicht entertainers

Alex heeft in de Benelux in korte tijd zijn naam gevestigd als Feest Artiest.Op dit moment is Alex 1 van de meest geboekte feestartiesten van het land. Zijn nieuwe singel "De Liefde" bestijgt op dit moment de hitlijsten en was in december januari en nu ook nog in februari de hoogst genoteerde feestplaat van dit moment. Alweer 11 weken genoteerd in de top 100 en NL top 20 op nr. 4.

Zijn Hitsingle "Een Bossie Rooie Rozen" behaalde een nr. 1 notering in de mega Top 30. Gedurende de carnaval en feesten in 2000 was "Een Bossie Rooie Rozen" de meeste gedraaide plaat in cafés en zalen. De single stond 52 weken lang genoteerd in de hitlijsten en behield drie weken lang de nr. 1 positie. Diverse tv optredens in succesvolle programma's zoals "De Bus" "Big Brother"(release zijn hit Que Sera Sera) inclusief een live optreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending zorgden voor een enorme impuls zowel in de verkoopcijfers als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. De bewoners gingen volledig uit hun bol. "Big Brother Kelly"deed de wel bewogen uitspraak "Alex is een toppertje"en eerlijk is eerlijk dat is ie ook.

Ook deed Alex diverse tv optredens Tros Muziekfeest, RTL lijn 4, Sbs 6 Shownieuws,RTL Boulevard, De Aftrap, Darts in Utrecht, Postcodeloterij, Staatsloterijshow on Tour enz.