AGENDA

Totaal entertainment
Paul Vasen
Postbus 10492
6000 GL Weert
0031 (0)654391442

DJ Pascal (FeestDj)

Terug naar overzicht presentatoren

Geboren in de begin jaren 80 14 jaar later draaide hij als dj al op schoolfeesten, al vrij snel draaide hij in The Blue Lagoon te Zwijndrecht (2001 - 2006)
Pascal is trotse bezitter van een warme en vriendelijke stem hierdoor belande hij al vrij snel op de radio als dj/presentator.

Om zich meer te kunnen richten op zijn werk als freelance dj besloot hij in mei 2006 weg te gaan bij de The Blue Lagoon.
Pascal draaide toen ondertussen al als freelance dj door heel Nederland in verschillende bekende feestcafes tot grote discotheken zoals bijvoobeeld: Cafe Japie in Gorinchem, 3 gezusters in Groningen en De Kreek in Ouddorp.

In oktober 2006 is Pascal 1 van de djs van de Get Back (DE 70s en 80s uitgaansgelegendheid van Nederland) & De Apres skihut in Rotterdam en tevens de Apres skihut on tour met Flugel. Later kwamen daar ook Cafe Fout en St Tropez bij. In Juni 2009 verliet hij deze groep horeca zaken om uiteindelijk volledig actief te zijn als freelance dj.

In de zomerseizoenen draaide Pascal regelmatig in het buitenland zoals de Astrix en de Brasilia in Lloret de Mar Spanje en op Kreta in tHof van Holland.

Door zijn brede muziekkennis en zijn ruime ervaring is Pascal inzetbaar voor diverse concepten. Pascal spreekt ook regelmatig jingles/voiceover teksten in en is hij actief als presentator met verschillende mogelijkheden.