AGENDA

Totaal entertainment
Paul Vasen
Postbus 10492
6000 GL Weert
0031 (0)654391442 

Jarnoo

Terug naar overzicht presentatoren

Jarnoo is te boeken als allround feest DJ, voor ieder evenement waarbij muziek gewenst is. Jarnoo is van alle muziekmarkten thuis. Of het nu gaat om een achtergrond muziekje of een stampende après ski party; Jarnoo is overal inzetbaar!

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve DJ, maar vooral ook gastvrije allround feest DJ, presentator, zanger & entertainer met een brede muziekkennis, die in de loop der jaren met zijn goede presentatie, stem, de juiste platenkeuze en zijn voelertje weet wat het publiek wil, dan is Jarnoo de beste keuze.

Biografie

Hij ontwikkelde zich snel tot een veel gevraad fulltime allround “feest-dj” en draait onder andere in België, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje op grote evenementen en verschillende (after)party’s.

Het draaien voor kinderen gaat Jarnoo net zo makkelijk af. Hij presenteert dan ook met veel plezier en enthousiasme een te gekke kinderdisco show, helemaal gericht op de kids van nu.

Jarnoo kom je regelmatig tegen als DJ in verschillende uitgaansgelegenheden. Zo draait hij voor verschillende horeca gelegenheden in heel Nederland. Zoals in onder andere de Tempel - Den Haag, Outland - Rotterdam, The Gate - Hoenderloo, Teejater - Naaldwijk en de Leere Lampe - Raalte.

Jarnoo is ook op veel grote en kleine feesten in Amsterdam te vinden als de professionele sfeermaker van de avond. Daarnaast draait Jarnoo zeer regelmatig in de bekende vakantieparken van Center Parcs verspreid over Nederland. De populaire kidsdisco neemt hij hier onder andere voor zijn rekening. Verder draait Jarnoo op de grotere bekendere drive-in shows van Nederland zoals de Flugel Shows, De Hitparadijs Topparade, Hot Winter Snow Party, DE Après Ski Hut met Flugel On Tour en Het Grote Boswandeling Meezing Feest!


Wat kan u verwachten op muzikaal gebied van DJ - entertainer Jarnoo:

Een gepresenteerde lekkere swingende mix uit de jaren 70, 80, 90, Dance Classics, Nederlandstalig, R&B, Zomers, Latino, Après Ski, feestmuziek en de hits van nu. Dat allemaal afgewisseld in de juiste balans, afgestemd op het aanwezige publiek. 

Van kinderdisco tot bejaardenhuis en van bruiloft tot schoolfeest;
Jarnoo weet van iedere feestgelegenheid een gegarandeerd succes te maken.