AGENDA

Totaal entertainment
Paul Vasen
Postbus 10492
6000 GL Weert
0031 (0)654391442 

Leon Vugts

Terug naar overzicht presentatoren

De spontane Léon is een zanger die sfeer en de daarbij behorende gezelligheid brengt. Léon kan en wil het mensen op elk feest en in elke locatie naar de zin maken en dankzij zijn zeer sympathieke en guitige verschijning is Léon overal een graag geziene gast!

In het voorjaar van 2006 verscheen zijn eerste single “Dolores” bij het bekende platenlabel Berk Music. Hiermee vestigde Léon Vugts definitief zijn naam en werd hij veelvuldig uitgenodigd bij radio- en TV-stations. Ook in feestcafé’s en discotheken werd “Dolores” populair en deze populariteit reikte zelfs tot Oostenrijk, waar Léon binnen een korte termijn tot twee keer toe werd uitgenodigd in de après-ski oorden!

In september 2006 verschijnt de tweede single van Léon Vugts, getiteld “Mi ta stimabo”, een vrolijk en zomers nummer met de immer aanwezige enthousiaste Léon Vugts-sound!

Léon Vugts zorgt voor een geslaagd optreden op elke gelegenheid. Klein of groot, het maakt Léon niets uit als hij zijn liedjes maar kan zingen en het publiek kan vermaken!