AGENDA

Totaal entertainment
Paul Vasen
Postbus 10492
6000 GL Weert
0031 (0)654391442 

Ferry Koestering

Terug naar overzicht zangers

Ferry Koestering de Fred van fred en aad heeft zijn naam goed neergezet in de Partyscene van Nederland en ver daar buiten!
Als feest-dj heeft hij al in vele cafe's en skihutten gedraaid in binnen en buitenland! Maar ook heeft hij menig bruiloft en schoolfeest al vaker tot een knalsucces gemaakt!
Maar zijn echte succes heeft hij te danken aan zijn collega "Aad" waarmee hij samen het feestduo "Fred en Aad" is begonnen. Fred en Aad hebben al een aantal hitsingles geproduceerd maar ook zijn nummers als "mijn konijn en ik" en "Wig Waggel Waggel" niet meer weg te denken op een groot aantal verzamel cd's.

Maar Ferry is ook in zijn eentje een ster in het bouwen van feestjes!
Naast het draaien van feestplaatjes is hij er ook bij gaan zingen. Verwacht hier een entertainer waarbij het publiek uit zijn hand eet wanneer hij op het podium staat, om het even wat  er gezongen wordt. De muziek die Ferry draait en zingt vallen in de smaak bij iedere feestganger! De gehele zaal zal dan ook bij ieder liedje uit volle borst mee kunnen zingen. Geen wonder! Fred laat alleen de bekendste Hollandse meezingers, skihutstampers, top40, dance, oldies, carnaval, zomerse maar vooral vrolijke liedjes horen. Deze muziekmix wordt afgewisseld met spontane en opzwepende presentatie door de microfoon, het gehele optreden lang. Op deze manier wordt het publiek overal bij betrokken waardoor zij zich geen moment zullen vervelen.